Chirokamp 2024


Beste leden en ouders

Dit jaar gaan we opnieuw op kamp! Hopelijk hebben jullie je agenda van 11 tot en met 19 augustus voor een spetterend avontuur vrijgehouden. Om de spanning er nog een tijdje in te houden, kunnen we natuurlijk nog niet prijsgeven waar we dit jaar zullen ravotten, spelen, knutselen en ons vooral gaan amuseren!

Natuurlijk volgt er nog meer praktische informatie, maar hiervoor moet je eerst ingeschreven zijn. Je nu inschrijven en de bijhorende kosten zien er als volgt uit:

De prijs van ons kamp is afhankelijk van hoeveel broertjes of zusjes je hebt. Als je enig kind bent, betaal je 160 euro. Heb je één broertje of zusje, betaal jij 160 euro en de ander 145 euro. Stel nu dat je nóg een broertje of zusje hebt, betaalt hij of zij slechts 130 euro. Indien je met meer dan drie bent thuis, betaalt het eerste kind 160 euro, het tweede 145 euro en al de rest 130 euro.

Ook vragen we voor het voorkamp van de Keti’s en Aspi’s 10 euro extra, aangezien zij een paar dagjes langer op kamp gaan.

We begrijpen dat dit voor gezinnen al snel een groot bedrag wordt om in één keer te betalen. Daarom geven we voor iedereen de optie om in drie schijven te betalen, omdat hier vorige jaren veel positieve reacties op kwamen. 60 euro per kind voor eind mei, 60 euro per kind voor eind juni en in juli laten wij jou persoonlijk via mail weten hoeveel je nog moet betalen. Zo betaal jij zeker niet te veel en zijn wij zeker dat alles in orde is.

Overschrijven kan naar het volgende rekeningnummer: BE68 7387 0610 3034. De bijhorende mededeling ziet er als volgt uit: “Chirokamp 2024 + naam leden + afdelingen”. Als het lidgeld voor dit werkjaar nog niet betaald is, zullen we vragen om dit alsnog te doen. Dit bedraagt €25 en gaat integraal naar de verzekering van uw kind. Bijkomend zullen we dan ook vragen om de gegevens van uw kind in te vullen op het inschrijvingsformulier via onze website (www.chiropittem.be).

De personen die liever alles in één keer betalen, kunnen dit uiterlijk tot 30 juni doen. Het is zeker geen vereiste om in schijven te betalen, maar maak wel dat alles zeker betaald is vóór de voorgaande deadline. Zo hebben wij nog genoeg tijd om zeker te zijn dat iedereen mee kan en ook genoeg kan eten. De personen die in schijven betalen zijn ingeschreven na de betaling van de eerste schijf.

Hier nog eventjes alles op een rijtje over de inschrijving voor het kamp:

TOTALE PRIJS PER KIND:

  • Kind 1: €160
  • Kind 2: €145
  • Kind 3,4,5..: €130
  • Keti’s en Aspi’s voorkamp: €10 extra

WANNEER WAT BETALEN:

  • Vóór 31 mei: €60 per kind
  • Vóór 30 juni: €60 per kind. Dit is ook de einddatum voor de mensen die alles in 1 keer betalen.
  • Vóór 31 juli: Het resterende bedrag zal via mail gecommuniceerd worden.

Betalen kan tot en met 30 juni en kinderen die nog niet ingeschreven zijn voor het Chiro-jaar moeten ook 25 euro betalen. Dit is om verzekerd te zijn bij Chiro Nationaal. Meer info over inschrijven is te vinden op onze site (www.chiropittem.be).

Wij zullen jullie daarnaast ook een geheugensteuntje proberen te geven voor iedere deadline.

HOE BETALEN:

Overschrijven naar: BE68 7387 0610 3034

Mededeling: “Chirokamp 2024 + naam leden + bijbehorende afdelingen”

NOG EEN PAAR LAATSTE TIPS:

Voor kinderen jonger dan 14 jaar kunnen ouders een gedeelte van de deelnamegelden aan jeugdkampen fiscaal aftrekken in hun belastingaangifte. Wij geven daarom ook na elk kamp iedereen een fiscaal attest. Daarnaast voorzien sommige ziekenfondsen een tussenkomst van de kampkosten. Kijk nu al eens op jouw site van je ziekenfonds welke voordelen jij kan krijgen.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan zeker niet om een mail terug te sturen! Je kan ons ook bereiken door een mailtje te sturen naar chiropittem@gmail.com of een berichtje te sturen naar onze Facebookpagina (Chiro Pittem). Je kan voor of na de resterende Chiro-zondagen ook altijd een van ons aanspreken. We helpen je graag!